Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (3.68 secunde)
Totodata, sunt inregistrate 44 de servicii de ingrijire la domiciliu administrate de autoritatile administratiei publice locale, care acorda ingrijire pentru un numar mediu pe an de 1708 locuri si 126 de servicii de ingrijire la domiciliu administrate de ONG-uri, care acorda ingrijire unui numar mediu/an de 14.236 beneficiari.
Deschiderea evenimentului a avut loc vineri, 20 noiembrie, in sala Avram Iancu a Primariei municipiului Zalau, in prezenta ambasadorului Norvegiei in Romania, Tove Bruvik Westberg, a presedintelui Casei Nationala de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, precum si a reprezentantilor autoritatilor locale, furnizorilor de servicii sociale si medicale si membrilor Aliantei Nationale pentru Boli Rare.
Noi ne diferentiem de un cabinet obisnuit prin faptul ca oferim servicii stomatologice integrate. ... stomatologie generala, endodontie, parodontologie, chirurgie si implantologie, ortodontie, estetica dentara, pedodonție si are la baza servicii medicale premium.
Fundatia World Vision Romania are deosebita placere de a va invita la dezbaterea Accesul gratuit la servicii medicale pentru mame - un drept garantat pentru femeile din Romania, in cadrul careia vom prezenta rezultatele Studiului privind barierele intampinate de femeile si adolescentele vulnerabile din mediul rural in accesarea serviciilor de asistenta maternala si sanatate reproductiva din Romania.
75% spun ca sanatatea este foarte importanta pentru ei, dar numai 48% cauta servicii ssi produse care ii ajuta sa aiba un stil de viata sanatos, arata un studiu realizat de GfK.
Este vorba in general despre investitiile in servicii sociale. Acestea pot presupune ingrijirea citorva batrinilor la domiciliu, prevenirea delincventei juvenile, formarea unor persoane in diverse domenii si alte servicii de asistenta sociala.
N-avem firme serioase, servicii de calitate mai rar, prestatori de servicii asisderea. ... Ea niciodata nu va veni la timp, dar nu vei putea sa il penalizezi pe respectivul prestator de servicii.
Lasand la o parte sfidarea Parlamentului de catre Guvern care a emis un act normativ cu aceleasi prevederi care fusesera deja respinse atat de Camera de reflectie, cat si de cea decizionala, semnalam urmatoarele inadvertente, incoerente, ilegalitati si abuzuri legislative care au fost savarsite odata cu luarea acestor masuri, prin adoptarea ordonantei mentionate si unor hotarari de Guvern care vizeaza reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Autoritatii Nationale a Vamilor, Garzii Financiare si ale directiilor generale ale finantelor publice.
Institutiile publice si bancile isi vor intocmi situatiile financiare dupa 1 iulie numai in moneda noua, leul greu, potrivit unui proiect de ordonanta discutat ieri in Comisia de Dialog Social de la Ministerul Finantelor Publice (MFP).
Reprezentantii Grupului celor 8 au reafirmat necesitatea unui acord global care sa permita progrese semnificative in domeniul agriculturii, industriei, serviciilor financiare, proprietatii intelectuale si normelor comerciale din cadrul organizatiei.
Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a acuzat, marti, MEF ti ANAF ca au emis, luni, un ordin prin care mai multe zeci de conducatori de Directii Financiare, de la Vama ti Garda Financiara, au fost mutati in alte judete, din motive politice, in contextul campaniei electorale.
Presedintele Traian Basescu s-a declarat, vineri, in profund dezacord cu cei care propovaduiesc Apocalipsa, in contextul crizei financiare, precizand ca Romania nu va fi in aceasta situatie si criticand Guvernul pentru ca nu a demarat programe de modernizare si constructie de infrastructuri.
O sa-mi rog prietenii din Organizatia de Tineret sa ma ajute sa strang numarul de semnaturi necesar, in masura in care vor avea consimtamantul organizatiilor din care fac parte", a spus secretarul general al tinerilor pedelisti.Alt obstacol mentionat de ea a fost lipsa resurselor financiare.
Sorin Florea a fost numit comisar general al Garzii Financiare, iar Adrian Cucu - secretar general al ANAF, potrivit deciziilor premierului Emil Boc, publicate in Monitorul Oficial.
Rezultatele evaluarii proiectelor de management pentru directorii coordonatori si adjuncti ai directiilor generale ale finantelor publice (DGFP) judetene si ai Garzii Financiare, efectuate pe 18 si 19 mai, au fost date ieri publicitatii.
Directorul Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, considera ca Ordonanta de Urgenta care prevede nu numai confiscarea marfurilor care nu au documente de provenienta ci si a masinilor care le transporta este una cat se poate de benefica.
• In Regulamentul Parlamentului European, se arata, la Articolul 9 referitor la interesele financiare ale deputatilor, regulile de conduita si accesul in Parlament: (1) Parlamentul elaboreaza norme in materie de transparenta privind interesele financiare ale membrilor sai, care sunt anexate la prezentul regulament (1) .
Fiecare dintre candidatii nostri, fie ca vorba de consilier judetean, local, primar, deputat sau senator, are obligatia conform legii sa-si finanteze ceea ce e de finantat, insa noi nu putem sa facem decat o fatala eroare sa incercam sa ne batem in resurse financiare cu PDL.
Circa 100.000 de firme ar putea fi dizolvate in perioada imediat urmatoare din cauza ca nu au depus la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), in termenul prevazut de lege, situatiile financiare aferente lui 2003.
Liberalizarea contului de capital, respectiv asigurarea accesului nerezidentilor la depozitele pe termen scurt in lei, precum si fuziunea cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB) vor stimula lichiditatea Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS), a declarat Theodor Ancuta, presedintele BMFMS, citat de Mediafax.
google-analytics.com